Labels

I Love You (3) lagu fav (1) perasaan (38) TTC (44)

Thursday, August 25, 2011

Mood raya?

Semua orang tengah mood nak raya...
Aku plak...
Still lagi kat opis at this hour doing nothing...
Memand taun ni tak tau kenapa
Mood nak raya tu memang tak ada langsung..
Mak dah call tanya bila cuti...
Nak soh balik buat kuih raya...hmmmm,tengoklah petang ni kalau rajin..
Then raya pertama plak kat umah MIL..first time nak raya umah MIL sebab biasanya akan balik kg..
mestilah tak best sebab raya kat KL kan..
apa yang ada?...semua org balik kg even my parents..
tapi sebab hubby cakap tahun-tahun lepas dah balik kg
tahun ni beraya sini la plak..balik kg lambat skit..
ikutkan je la..padahal rumah MIL dengan rumah i tu 10 minit je dah sampai..
memang la tak feel kan nak raya...
kalau nak balik kg raya 2 ke 3 ke 4 ke baik tak yah...dah kurang meriahnya banding dgn hari 1...

 pastu plak dengan situasi macam ni...tambah dengan pengalaman kes bertandang ke rumah org dengan SIL aku yg satu tu dulu plus dengan situasi masa buka puasa hari tu, lagi aku malas....
Nasib baik gak hubby dah agree...raya kedua ni we all bertolak g vacation...
yahoo..tu je yang best..

Apapun..
SELAMAT HARI RAYA pada semua geng-geng TTC...
Thanks for always be there..


3 comments:

Follow by Email