Labels

I Love You (3) lagu fav (1) perasaan (38) TTC (44)

Friday, August 5, 2011

Pasal mengidam Stuffed Crab..

Dah lama sangat2 teringin nak makan stuffed crab...
1st time makan masa kat Kemaman tahun lepas, terus jatuh cinta...
Cari kat KL ni susah la plak....tanya kawan-kawan pun they all tak tau...
Akhirnya ada gak kawan bagitau ada menu stuffed crab kat Restoran Intai-Intai, Ampang..
Akan wajib ajak Mr Hubby pegi sana....
Tapi not for Buka Puasa...sebab we all memang tak berapa gemar berbuka di luar..
(Dulu-dulu masa tunang adalah kot sekali dua)..hehehe...

Will reserve the location for our birthday celebration...
This year will be a big makan-makan event...Sebab celebrate tiga birthday sekaligus...
Me, Ayah and Adik...Becoz my and ayah's birthday fall in bulan puasa while adik's will be on the 1st week of raya..
So, ayah decided to combine the celebration this year...

So, sebagai pembakar semangat....
 Here is my favourite stuffed crab:

5 comments:

  1. eh. akak pun tak penah makan ni. nak kena gi intai2 gak la napaknya. thanks 4 d info. huhu :D

    ReplyDelete
  2. saya pon xprnahhhhh....tapi ampang jauhhhhhh

    ReplyDelete
  3. frens: first time makan kat kemaman tu memang sedap, yg kat intai2 belum try lagi...jom kita serbu intai2 ramai2!!yayy

    ReplyDelete

Follow by Email