Labels

I Love You (3) lagu fav (1) perasaan (38) TTC (44)

Monday, December 12, 2011

Ombak Rindu...

Last Saturday sempat tengok movie dengan kawan-kawan kat Kluang....kebenaran outing digunakan sepenuhnya...gempak gile rase sebab seolah kami chartered panggung tu...sume budak-budak DPA je dalam 30 lebih orang camtu...hahahaha...siap bley back to back 2 movies lagi... kelas ko Maria!

My expectation was very high pasal ni cerita aadaptation dari one of my favourite book~ of coz banyak gak cacat celanya. and jalan cerita yg di fast forwardkan..yela, susah kot nak nak adapt seluruh novel untuk jadi movie 2 jam je...but overall, i can say...best jugak la...

Nangis? ok la, i nangis jugak...tapi nak tau part mana yang start buat i nangis teresak-esak?

Part scene yang ada dialog ni, "tiada apa yang lebih membahagiakan seorang wanita, apabila bergelar seorang ibu"...lebih kurang lah macam tu..

Banyak-banyak scene yang romantis touching and so on, hanya mampu buat saya bergenang airmata....

Dah lama tak rasa sedih camni...
Dah lama tak teringat perasaan ini...

Sejak masuk DPA ni perasaan tu dapat dilupakan sementara...
Tiba-tiba teringat semula..
Ada misi yang belum selesai...

Follow by Email