Labels

I Love You (3) lagu fav (1) perasaan (38) TTC (44)

Tuesday, August 9, 2011

baby to TTC men

Tadi masuk miting MPTP, then duduk sebelah one guy fren ni. know him but not that close because we are in different divisions~ mula2 sembang biasa2 je. then hp dye vibrate..
A few minutes later, dye tunjuk kat i gambar baby dye,"My son, baru 3 ari."..ooo, wife dye picture msg "hi abi"
I ckap congratulations tp tunjuk muka terkejut, then dye jawab la," Bos call soh dtg miting ni, pas abis ni balik la."
OOoo...ok, dah menjawab persoalan aku. (Govt kan kalau wife bersalin dapat cuti 7 hari)....Comel, gedik hati i...
Then, dye sambung cerita kat i,"First child after 7 years"
OO, yg ni lg buat aku terkejut..sebab i tak tau..."After 5 years kahwin baru i g treatment," katanya
Alhamdulillah akhirnya...patut la nampak lain macam je happiness dye masa tunjuk gambar baby tu..
Tapi tak sempat sembang panjang sebab miting dah start..
hehehe..
tapi hati macam gembira je bila dapat news ada geng TTC yang dah berakhir penantiannya...



2 comments:

  1. lamanya......hurmm..mintak mintak ada la rezeki bulan puasa nih

    ReplyDelete
  2. mmm...chinta tumpang gembira sekali...alhamdulillah...semoga ada rezki kita lak kan...amin..

    ReplyDelete

Follow by Email