Labels

I Love You (3) lagu fav (1) perasaan (38) TTC (44)

Monday, September 5, 2011

Pasal raya tahun ini...

  
Raya tahun ni tak seperti tahun-tahun sebelumnya...
Tak balik kampung, tak beriya-iya celebrate raya...
Tahun ni hati i memang merajuk gile...
Im not sending or replying any msg wishing of hari raya...
First time jugak raya berdua je dengan hubby...di rumah sendiri....
Tapi 1st raya tu pegi jugaklah umah MIL sekejap, my parents dah balik kg...
Nothing much that we did...
Second day of hari raya as been planned we all flew for vacation...
Have agreed earlier with hubby to spent some quality time together...
Since this year we have not go for any vacation and holiday yet..and we have been workaholic throughout the year, we really need a break..
So we took opportunity of this long holidays for relaxing and vacationing..

But no regret...the vacation was great!!  sampaikan my hubby cakap rasa taknak balik...
Everything was perfect...1st time tak salah pilih agen...feel sooo welcome...
Release tension and stress...we did have good time...just two of us!! and with all the mat sallehs and foreigners....ada la melayu sekerat dua...
No tensi, no worry, no stupid questions...

 


Hmmm hubby dah berangan raya tahun depan nak pegi mana plak ye?

P/s: hubby ada cakap, kawan dye yang tak smoke pun dah bertahun-tahun tak dapat anak jugak, kawan dye yg sorg tu smoking cam ship chimney, badan macam badak dah nak masuk dua dah anak dye, setahun satu plak tu...hm...semua ni rezeki.....despite of all the myth and mitos (teringat post pn stoberi pasal kucing tu)....cuma kadang-kadang kita tak tahan dengan mulut-mulut orang yang tak faham....tu je...

2 comments:

  1. bgs lah dpt release..btl jgk tu..abg saya semua smoking tp ank deret je. hubby saya pon smoking.kami lom dpt ank. sbb mslh utama pd saya..ade jgk hubby org bdn bertan-tan..rilex je bini leh ngandung kan..

    ReplyDelete

Follow by Email