Labels

I Love You (3) lagu fav (1) perasaan (38) TTC (44)

Tuesday, October 23, 2012

Reply from Hospital Putrajaya

Received reply from Hospital Putrajaya through email...

Simple but promising...Hopefully..
Especially on the part "tindakan penambahbaikan akan diambil serta-merta"..

Well, i will be waiting to see that happening....


"Salam sejahtera,

Tuan/Puan

Dengan segala hormatnya merujuk kepada perkara tersebut diatas

2. Pihak hospital mengucapkan terima kasih kerana memberi maklumbalas
mengenai perkhidmatan kami.

3. Pihak kami akan meneliti cadangan dan perkara-perkara yang
dibangkitkan oleh pihak tuan/puan dan tindakan penambahbaikan akan
diambil serta- merta kerana hasrat pihak hospital adalah memberi
perkhidmatan yang berkualiti kepada setiap pesakit yang menerima
rawatan di Hospital Putrajaya.

4. Pihak kami menghargai keprihatinan tuan/puan dalam memberi
kerjasama untuk meningkatkan kualiti perkhidmatan kami.
Segala kesulitan yang dialami pihak tuan/puan amat dikesali.

Sekian, terima kasih

"BERKHIDMAT UNTUK NEGARA"

Saya yang menurut perintah,

THINAKARIDEVI A/P SHANMUGAM
PEGAWAI PERHUBUNGAN AWAM
HOSPITAL PUTRAJAYA   "

4 comments:

  1. Cepat juga mereka reply ye? Bagus bagus..Harap ada penambahbaikan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup, semalam pun ada appointment dgn O&G putrajaya..i ada bangkitkan pasal perkara ni and one of the senior dr mentioned that SOON they are going to renovate a place near the maternity ward for procedure room..quite a relieve to hear that..cuma tak tau how soon is "soon"?

      Delete
  2. Salam perkenalan,

    Sy pon ade app dgn O&G putrajaya smlm.. and they did tell about the renovation too. En. Joe yg bagitaw. Dia ckp insyaAllah thn depan, tapi katanya akan dipindahkan ke presint 8.

    P/s: Happy anniversary!! me just celebrate our 2nd anniversary on 22/10. we just separate by 2 days..hope u n him happily ever after..amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan juga,
      ye ke? mesti ada terbertembung smlm kan...huhu...hopefully thefacilities boleh siap asap kan..tak kira lah kat mana pun they all nak buat..

      Delete

Follow by Email