Labels

I Love You (3) lagu fav (1) perasaan (38) TTC (44)

Friday, May 27, 2011

Berangan lagi..


Ape motif letak gambar ni?
Sebab bile tengok gambar ni teringat bau new born baby yang sweet tu..
This picture belongs to my friend...amik pakai handphone je pun..
Tapi sangat cantik kan..
Congratulations to them on arrival of new baby girl on 15 Mei 2011..
Dan i sangat suka dengan nama yang diberi ~ Hannah Sofiyyah...

Hmmmmmmmm.........mula berangan lagi....
Bila la nak amik gambar macam ni??

And my sister in law plak akan due in 2 weeks time..
Its the first grandchild for my parents...and i pun sangat excited
And i dah sibuk2 cakap kat my bro, i nak jadi event planner untuk majlis aqiqah or cukur jambul nanti..
I have a lots of ideas in my mind....the deco, gifts, events...
Tapi tah bile boleh buat...
Hmmm....

3 comments:

  1. honeylily...

    yana pun suke sgt bau baby..

    skrg ni klu dgr cite org dpt baby,rasa nk menitik air mata... ;(

    ReplyDelete

Follow by Email