Labels

I Love You (3) lagu fav (1) perasaan (38) TTC (44)

Wednesday, June 20, 2012

me and kitchen catalog


Hehehe..mood tersengih-sengih...Nampak tak gambar kat bawah tu?
Bukan...bukan..tu bukan gambar rumah saya..
Gambar ni dari katalog adik saya..

Oh ye, adik lelaki saya ni dye ID....
tapi sekarang dye concentrate untuk buat bisnes kitchen cabinet and wardrobe...
Design and build..
Alhamdulillah sekarang dah setahun lebih kilang dye beroperasi..

So, ni katalog terbaru yang die baru print...
Tiba-tiba ada nama i kat situ...(oops..pecah rahsia dah!)
Hehehe...sesuai plak dengan design yg memang taste i kan...
Bile i tanya nape pilih this design untuk nama I..
dye kata sebab i sorg yg suka ada kaunter macam ni (means in our family), nanti senang nak ingat..
my mum suka konsep dapur yang lapang dan luas..
Actually my kitchen ada kaunter macam ni gak cuma designnya lain la..

hehehe...bangga bila ada orang abadikan kita for something...
tak kira lah untuk dapur pun jadilah...
Thanx bro..



2 comments:

  1. wah, baiknya hati adik.. siap letak nama kakak dia.. inspirasi sungguh.. letak la sekali no phone adik tu.. mana tau ada blogger yang berminat guna khidmat & idea dia..

    ReplyDelete
  2. Sonoknyer.. Cntik design dapur tu..nmpak simple :)

    ReplyDelete

Follow by Email