Labels

I Love You (3) lagu fav (1) perasaan (38) TTC (44)

Saturday, January 29, 2011

TTC

Since most of my blogs friend share their journey of TTC
I think i shud too..
So that i can keep track on what i shud do or have done..

Semalam dah call LPPKN but still tak boleh buat appointment.
Their lab is still in renovation..maybe sampai bulan 3 katanya...

Then text mr. hubby to inform him..
He replied in just one word, "Ok".
Then I dah mula rasa sebak...text him again, "D, maybe takde roh kat sana yang sudi jadi anak kite kot"
My phone rang, its from him..dengan lembut dye cakap
"Nape B cakap macam tu? X baik tau..ada, nanti mesti ada.."
Aku pulak yang rase nak nangis...
Dan kami dah ada nama untuk anak2 kami nanti..
Hahaha...terus menanti dan terus berharap..
Walaupun ianya satu penyiksaan..
Doaku agar suatu hari nanti Allah akan mengurniakan kami seorang permata yang bakal mendoakan kami di saat sudah tidak ada lagi di dunia ini.Amin..

2 comments:

  1. lab lppkn reno till march ker?? dh tutup since disember hari tu...huhuhu... anyway... just have faith... cuma masa jer tak sampai lagi kot

    ReplyDelete
  2. yup, their lab still closed.. they ask me to call back in the middle of mac..
    harapan tu tak pernah pudar..masih terus menanti dan terus mengharap

    ReplyDelete

Follow by Email