Labels

I Love You (3) lagu fav (1) perasaan (38) TTC (44)

Tuesday, July 2, 2013

First Attempt to IUI

Insya allah esok akan buat proses IUI..

Harap-harap biarlah ini yang pertama dan terakhir...

Alhamdulillah juga sebab bulan ni my ovum membesar bagai juara...

Dan boleh proceed IUI...

Nervous pun ada...

Seronok pun ada...

Tadi siang kena attend sesi prosedur counselling...

And the Dr tu pun sangat sporting...

After explain semua proses yang kami akan go through esok, mula borak-borak santai...

Dia kata actually dye pun patient juga...dah lapan tahun kahwin..still menunggu...

Dah 3 kali wat IUI..buat sendiri...(untung la dapat husband gynae)..hahaha...

Selain tu, ada gak dye bagi formula cara-cara nak bersama...untuk different problems ada different position..

Then dye cerita juga tentang anak angkat..prosedur..dll..

Dye tanya juga macam mana we handle dengan orang sekeliling...

Paling teruk dye pernah kena dengan sorang makcik tu kata mandul...

Huhu...best gak bila dapat gynae yang TTC ni..

Dapat extra kaunseling F.O.C...

Apa pun...

Semoga dipermudahkan urusan esok...

Dan semoga ada keberkatan menjelang Ramadhan tahun ini...

Insya allah...dengan izin-Nya juga..


7 comments:

  1. Gud luck dear. Wish u all the best. Hopefully menjadi. Amin

    ReplyDelete
  2. Semoga berjaya ye Honeylily! Yani doakan semuanya berjalan lancar...amin!

    ReplyDelete
  3. Semoga berjaya..L doakan smga dipermudahkan semuanya

    ReplyDelete
  4. goodluck ye..semoga berjalan lancar semuanya..dan semoga ada rezeki untuk awak...amin..

    ReplyDelete
  5. all the best juge dari akak! perkenankanlah ya Allah

    ReplyDelete
  6. To all friends..thank you very much...dan doakan yang terbaik untuk kita semua...Amin..

    ReplyDelete

Follow by Email