Labels

I Love You (3) lagu fav (1) perasaan (38) TTC (44)

Thursday, May 30, 2013

Abandoned Cycle

Terpaksa...
Semalam FT - tak jumpa langsung follies..
Of coz i heran...
Semalam juga seharian tunggu di Hospital dari pukul 8 sampai pukul 3...
Lama giler..sampai abis baca sebuah novel yang baru beli...

Sebab Dr yang check semalam macam muda sangat..tak pernah nampak pun sebelum ni...
Dye kata Dr pakar ramai yang cuti...
That's why lama kena tunggu...(ok)..

Memang tak puas hati cara dye check...
Then, cara dye tanya macam dye tak baca pun medical history patient...
Apa my fertility problems...then macam kelam kabut...
Yang tak puas hati tu sebab dye kata tak ada follies..
Aik..bukan D10 check-up ada dua on right ovaries...
Tak kan boleh hilang kot? Boleh eh macam tu?

Dye kata, tak ada..hilang...dua-dua ovari tak ada...
So tak boleh iui cycle ni..
Kena increase ubat..
Cuba next cycle...

Tak pe lah..
mungkin belum rezeki lagi...
Chaiyok!

6 comments:

  1. Mcm saya pulak follies ade tp tak membesar bagai johan so takleh proceed dgn IUI. sampai doc pun kerut dahi apsal degil sgt my follies nih haha :P betul, masanya belum tiba. keep on chaiyok! ;D

    ReplyDelete
  2. Jangan putus asa sis.mungkin ada hikmah tersembunyi disebaliknya.good luck untuk next cycle.Semoga semuanya dipermudahkan..amin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq dear..betul tu..kita usaga lagi...insya allah..

      Delete
  3. InshaAllah, ada hikmah... Usaha lagi ya :-)

    ReplyDelete
  4. Sabar yer and keep strong.. nnt new date pastikan pakar2 tak cuti yer ;)

    ReplyDelete

Follow by Email