Labels

I Love You (3) lagu fav (1) perasaan (38) TTC (44)

Sunday, January 20, 2013

delete

Tadi post kat fb "rasa nak biskut famos amos..bila la agaknya nak ilang stress ni?"

1st comment yang keluar,"mengidam/pregnant ke yang?" cmatu la la soalan yang menjurus ke aras tu..tak brape nak ingat...

spa yang tanya? kawan yang kenal masa matrix dulu tak la rapat sangat pun, tapi sejak dlm fb ni tak pernah na bertegur pun and tak pernah pun komen-mengkomen..

apa i buat? tak sempat nak sampai seminit..i delete je terus..padan muka...tak faham2 ke..

emm..mushkil. kat mana dlm status tu ada ayat  yang boleh menyebabkan org salah faham yg i ni pregnant? macam tak de pun...

fail BM betul!


9 comments:

  1. to think positively, maybe she just can't wait for your good news...ape motif?? tak pasti since dia tak pernah nak leave any comment sebelum ni right. Sabar ye

    ReplyDelete
  2. hmm tu la pasal kekadang kalau nak post ke fb sy kena pikir/tapis banyak kali sbb nanti takut mulut2 yg "over ramah" nih kuarkan statement camtu la..

    ReplyDelete
  3. aminkan jer..tp kdg2 mcm lebih kpd memerlikan..hamm sabar jelah..

    ReplyDelete
  4. ooo...dah tau motif dye tetiba bertegur sapa dgn saya...sbb nak jual barang, networking business katanya tp bagi i tu mcm MLM je..
    nampak sangat tak ikhlas...
    and sebenarnya tujuan i delete tu adalah untuk menjaga hati i sendiri..sebab takut nanti mengundang soalan2 lain pulak..or menimbulkan salah faham pd kwn2 yg lain plak...

    ReplyDelete
  5. memang diorang tu. boring kadang2 nak post status kat FB. kalau teringin nak makan something, or sakit semua nak dikaitkan dgn pregnancy. Tapi think positive je..maybe coz they care : )

    ReplyDelete
  6. takut nk post sebegitu.. i pn terkena ngan kawan sek.men...dia cakap hye, i cakap assalamualaikum , die tanya sihat?i jawap alhamdulillah, u plak?
    die jawap...tak sihat, tak lalu makan, mengandung......... tu je.motip??????

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sihat = sakit = mengandung? macam laa pregnant ni satu penyakit...motif..juz nak bagitau satu dunia dye pregnant..
      seriously im so proud with a few of my frens yang pregnant tapi tak de la nak kecoh2 kat fb hari2 pasal segala perkara berkaitan pregnancy...ada satu-dua post je yg bagitau status terkini mcm ..alih2 dah ada baby..or bila terjumpa tgk perut dah besar...tak la annoying sangat kan

      Delete
  7. Benci.. seme dikaitkan dgn pregnant.. oh..dunia.. please fahami kami.. huhu :D

    ReplyDelete

Follow by Email