Labels

I Love You (3) lagu fav (1) perasaan (38) TTC (44)

Sunday, December 16, 2012

Pati Delima Gulsan + Sk Khisbun

Since last 2 cycles, walaupun i dah break dari treatment hospital tapi still juga cuba ikhtiar-ikhtiar yang lain...

1. Pati delima gulsan - beli kat Pasar Malam Putrajaya. RM 15 sebotol...so far dah setengah botol i minum...1 sudu setiap malam selepas makan. tak de masalah sebab suka dengan rasa dye yang masam-masam tu...

2. SK Khisbun - yang ni dapat idea dari B&C...dari segi rasa ok, sebab rasa biasa macam coffee 3 in 1 tu cuma lebih mild rasa kopinya dan lebih rasa creamer..cuma ada bau2 herba sikit yg agak kuat sebab ada campuran habbatus sauda dan herba2 lain. Boleh lah nak minum, cuma biasanya saya akan "bilas" tekak dengan air masak banyak2 sebab nak hilangkan rasa loya..

Pengalaman pertama minum~ minggu pertama tu rasa badan panas sikit...lepas tu ok kot..tapi memang saranan ambil SK ni kena banyakkan minum air masak.Oh ya, saya amik COD dari suppliernya. Kebetulan pembekal yang B&C suggest tu tinggal di kawasan saya. Wife dye dulu TTC gak, pastu cuba SK ni alhamdulillah berjaya pregnant after 4 years, lepas tu terus jadi dealer..

3. Buah zuriat pemberian ibu saudara saya yang pulang dari Mekah masih tersimpan rapi dalam laci...tak tau la bila nak cuba yang ini plak...

That's all for now..

5 comments:

  1. Ida pun minum PatiDelima. Tak henti henti. Dah berotol2.. Harap2 semuanya membuahkan rezeki indah ;)

    ReplyDelete
  2. salam dear..sama le me too dah berbotol2 amalkan pati delima..so far preggy belum berjaya lagi tapi dri segi kecntikan ada le nmpk effect..kawan2 ofis duk kata kulit saya cerah..kawan le yg kata,bukan saya..ngeeee..lagipun saya perasan sejak amalkan pati delima ni parut2 jerawat,jerawat dah kurang..nmpk le muka cam licin sikit..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waa...ye ke..ok la kan kalau macam tu..kira macam 2 dalam 1..sambil usaha nak preggy, sambil boleh mencantikkan diri skali...insya allah

      Delete

Follow by Email