Labels

I Love You (3) lagu fav (1) perasaan (38) TTC (44)

Sunday, July 10, 2011

Nak amik gambar macam ni:~


 dan yang ini jugak:~



owh, ini pun nak jugak:~


yang ni plak wajib amik:~



mestilah kena ada gambar baby n mummy:~


baby and daddy pun kena ada jugak:~


and we are one happy family:~

 




yang ni pun kena ada gak sebab daddy boleh guna topi koboi yang beli kat seremban hari tue:~



last, but not least.. gambar baby before and after:~

tiba-tiba....
tersedar dari mimpi..
semua ni belum boleh jadi kenyataan lagi...

5 comments:

  1. nak juga...hmm,Insyallah senah pun harap yang sama...Ya Allah meronta jiwa rasanya skang

    ReplyDelete
  2. Lady mira : sorry..tak bermaksud nak buat akak menangis..tapi memang sebak kan tgk gambar2 mcm ni..
    tetap masih terus memasang impian

    ReplyDelete
  3. sayu tengok gambar2 baby...last2 one happy family...x salah kita memasang impian seperti tu kan...;)

    ReplyDelete

Follow by Email