Labels

I Love You (3) lagu fav (1) perasaan (38) TTC (44)

Friday, February 24, 2012

Pasal Medical Check Up dgn UPT

Since masuk DPA ni x abis2 kena buat medical check up...asal nak kena modul luar je mesti nak medical report..
And this is the fourth time for the last 5 months..
Actually..i x kisah pun..
Being a TTCian, dah agak lali dgn hospital and klinik ni...

Cuma this time ada satu borang khas.." BORANG PENGESAHAN MENGANDUNG"...
hm...macam ada satu perasaan pada perkataan tu...tak taulah nak kata macam mana...
kan best tiba-tiba boleh tick "YA" pada kotak dalam borang tu...
dah lama sangat-sangat tak buat UPT.... sebab takut kecewa..
dan memang selalunya mengecewakan pun...
tapi kali ni kena gak buat check up dengan benda alah tu..
satu perasaan yang sangat tak suka...
walaupun dah tau jawapan..
tapi bila kena buat UPT, tetap angankan akan ada jawapan lain..
benci lah macam ni...

2 comments:

  1. cool sayang... anggap jer semua tue bagai di angin lalu

    ReplyDelete
  2. saya pun pernah tau..urine test..mmg nk sgt doc tick kat YA..tp ape kan daya..huhu..

    ReplyDelete

Follow by Email